Fredag den 13.

fredag den 13

Det er fredag den 13. og dermed officielt dagen for gys og gru! Derfor har vi samlet en liste med bøger, der kalder uhyggen frem hos både børn og voksne.

 

Rita og krokodille
Rita og Krokodille – Camping
Rita og Krokodille skal på camping, for det er så hyggeligt at sove i telt med sin bedste ven. I hvert fald indtil det bliver mørkt, og månen kaster skygger af trolde på teltdugen. Da Krokodille går ud med lommelygten for at skræmme dem væk, kommer der bare endnu flere skygger!

Lyt til Rita og Krokodille – Camping her!

Fugleskræmsler
Fugleskræmslernes nat
Jodie og hendes lillebror Mark nyder at være på besøg på deres bedsteforældres gård. Men tingene er ikke helt, som de plejer at være. Deres bedsteforældre virker så trætte. Majsmarkerne ser ikke for godt ud. Og deres gamle fugleskræmsel er erstattet af en hel flok af fugleskræmsler. Med store, stirrende, sorte øjne.

Lyt til Gåsehudsbøgerne her!

KADAVERJAGT
Kadaverjagt
Kadaverjagt udspiller sig på Anholt, hvor et skib fyldt med ”u-døde” er strandet på øen. Eneboeren Lorens har forskanset sig i sit lille hus. Men kan han klare invasionen alene? Og hvad kan man i det hele taget stille op mod disse ”levende døde”, kannibaler … zombier?

Lyt til Kadaverjagt eller en af Dennis Jürgensens andre uhyggelige bøger her!

FANTOMSMERTRE
Fantomsmerte
Hvis du finder ud af, hvem der snød mig, så skal jeg fortælle dig, hvad der skete den dag, din søn døde. Det er beskeden, som kriminalreporter Henning Juul får fra den fængslede eks-gorilla og ejendomsspekulant Tore Pulli. Han er fængslet for drab, men hævder at være uskyldig dømt. Og nu vil han have Henning Juul til at finde den virkelige drabsmand.

Lyt til Fantomsmerte her!

Det syvende mord
Det syvende mord
Historierne om Christchurch-snitteren, der eftersigende har myrdet syv kvinder, bekymrer ikke Joe. Han ved, at Snitteren kun står bag seks af drabene. Det ved han med absolut sikkerhed. Og om natten leder Joe efter den morder, der kopierer ham – manden bag det syvende mord.

Lyt til Det syvende mord her!

Fredag den 13.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s