Månedens indlæser: Carsten Bjørnlund

CB1
Foto: Léa Nielsen

Skuespilleren Carsten Bjørnlund indlæser vores nye føljeton, En ærlig mand. Inden han lagde stemme til Poul Helweg, har Carsten indlæst et par børnebøger, men derudover er indlæsertjansen en ny oplevelse for den ellers erfarne skuespiller.

Du er ganske ny på indlæserscenen. Hvad overraskede dig mest?
Det mest overraskende er faktisk, hvor krævende det er. Da jeg havde tilbragt 3-4 timer i boxen, med øjnene stift rettet mod iPad’en, var jeg klar til at gå i seng med det samme. Både min stemme og min hjerne var på overarbejde.

Du har indlæst En ærlig mand del 1-5, som netop i disse uger udkommer hos Storytel. Du lægger stemme til mange forskellige karakterer, både mænd og kvinder. Og mange gange er karakterne i samtale med hinanden. Hvordan var det at indlæse?
Jeg blev med det samme forført af tonen i fortællingen, så det var egentlig en ganske nem og fornøjelig opgave. Vi valgte fra starten, at stemmerne ikke skulle overkarikeres, så det var spændende, om vi kunne få de enkelte karakterer til at træde frem for lytteren, eller rettere, om jeg kunne lade være med at forpurre Lars’ arbejde.

Hvad sørger du for altid at have med i studiet?
Nu er jeg, som bekendt, en grønskolling, men med min ringe erfaring ved jeg allerede, at vand er en nødvendighed – og en mæt mave, så vi undgår knurrelyde. Urte-te er måske heller ikke en dårlig idé.

Poul Helweg er hovedpersonen i En ærlig mand og ham kender du jo ganske godt nu. Hvordan vil du beskrive ham som menneske?
Poul er et godt menneske, mere vil jeg ikke sige, da jeg synes, Lars har beskrevet ham så godt allerede. Jeg vil lade det være op til de mange lyttere selv at opleve og bedømme.

Lyt til EN ÆRLIG MAND her!

Månedens indlæser: Carsten Bjørnlund

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s